Monday, November 30, 2009

:+: Ahaks :+:

Sometimes I tak caya lagi, I'm a final year student already
1 sem to go shikin! 9 sem almost finish edy!
Dulu time 'kecik-kecik2' dulu, time ade kak nad, kak amy and abg2 yang dah grad now. I mesti pandang 'salut' kat deorang. Hebat nye korunk ley bertahan sampai sekarang. How did u guys do it?! Now, I am a 'SS' - Super Senior here. To batch 2005, caiyok2. I know life gets harder everyday... Everyday rase cam nak head-bang je when things don't go the way you want them. Recently, I ade bengang ngan a junior. Dulu, I selalu rase asal senior2 dulu asyik minta respect je dari junior. Asyik suruh junior bagi salam dulu. Tapi dia sendiri tak nak tegur first. Ego senior la katekan. Ha-ha. Erm..I hope this kinda unhealthy trend tak berlanjut. Tapi still... friendly senior, they are still human and have feelings also. Now, junior lalu tak bagi salam kat senior, takde sape kesah. Trend dulu dah expired la. lol.

Tapi apa kata dunia bile JUNIOR sound SENIOR?



Pernah tak kene sound ngan junior? Like tibe-tibe je kene sound.
A junior 'sound' a group of super senior.
Serious rase cam nak tampar muke die.


Memang lately I selalu hang-out ngan junior.
Hrm...
Dia tak sedar kot dia lagi muda.
Memang I ni pendiam, pendek,
Dia bising, tinggi, feymes*,
Tapi jangan celupar dik.
Sebaik mane pun I ni.
Tinggi mane pun ko, setebal mane pun makeup kat muke ko,
ko tetap junior aku. Jangan sombong.
I might just wipe that stupid make up off your face and slap you.
full-stop.

10 comments:

:+:+:+:arina aliaa:+:+:+: said...

haaa...shikin dh tunjuk belang senior die.

yes, we have been super duper nice i guess.n they took that glaring oppurtunity to step on our heads and sometimes they tend to forget that they are actually younger than us and had lost their defintion of respect.

what happen to u huh??

bkn sebab kite ni senior je kne respect, but as a human being, as a person who has feelings, we're not androids (bil kate die mcm android skrg. haha. ok tak de kaitan)

whatever it is, world peace!

semoge kite takyah extend semester gare2 tak dpt patient endo wth la kurang satu patient niii.....

oi sape2 ade gigi lubang dalam yg memerlukan perawtan saluran akar, pls pls pls call me!

thanx!

iecka said...

alamak..i takowt laa tgk post nieyh k.ckyn..huhu.sowee k.ckyn if i ever did sumtynk yg wat u n other senior xshke.alamak.huhu..

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to arina --> aah. bukan sebab junior-senior. Tapi memang i tak suke orang yang suke sound org depan2 tak tentu pasal.

to pika--->hehe.pika jgn la takot. peace2* ngeee...

tetsuko87 said...

once hot mommah, forever hot mommah..

tetsuko87 said...

once hot mommah, forever hot mommah..

Saffy Safiah said...

alamak.
do my make up that thick? hahah.
terase.terase. sowie if i ever do what-so-ever face to you guys :|
kadangkadang ble tgh period mmg mood kerek skit.
tp xlah smpai nk sound kot. KOT.
1 sem to go. semoga bertabah & grad on time.
*happynya for you guys :)*

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to zu ---> zu slalu tak nyambung. haha..aah hawt mommah...super smoking hawt mommah, tu zu la...fewwuttt.... suittt suittt....

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to saffy ----> haha. aiyoyoyo.

chun said...

hi. nama saya chun. hehe. enterprame jap. hehe. kak arina --> saya rasa saye punye gigi kena perawatan akar or root canal chupp xtahu camne nak eja.

tapi apakan daya melihat date --> november taun lepas. melepasss rawatan gigi free. eheee :)

*sory syikin enterprame tak pasal pasal ;p

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

haha. alamak chun. da lambat la dah, dah hbes dah klinik. tunggu amar. iklan kan amar jap*