Friday, January 9, 2009

towards happy days!


lame sangat tak update blog...sangat2. i've been soo0o0o0o busy with clinics and final exams now. now i sangat bersepah. my hair tak sikat sangat. memang cam orang serabai. kadang2 malam2 tengah pulun study i look in the mirrow and
WOW! i jerit! macam mbak mojo... mbak mojo tu orang gile kat kawasan rumah kitaorang, setiap kali jumpe die , die mesti tanye "mbak, mau kemana mbak" and mbak mojo ni sangat gatal if tengok lelaki, die mesti nak pegang2 laki tu...haha! nasib baik i pompuan....fuh! fuh!

now i'm so0o0o....freaking sangat2 excited ....tak sabar nak abes sem nie....
y??!!! sebab nak holiday lah! nak jumpe orang2 tercinta cintun kat malaysia tuh. fuh2..malaysia tercinta ku!!! seriously tak sabar nak gi Kedah and trun Johor balik nanti!banyak ni plan nak buat time cuti...!

clinics results and exam results pop out like spams jer... everytime results kua.. i mesty i cakap " mati lah..matilah...,"(sangat2 dramatic...sebab students yang got D or E kene stay lagi lame here and repeat the test.) tapi so far all my final results make me smile from ear to ear, sampai sepet2 my mate! hehehe..yeay!!

selase ni i got judisium for oral sugery II (clinic), as a FKG-ians..

this is my 1st judisium!!!

sangat excited..walaupun i ade aura it's gonna be something very simple and tak formal langsung... but it's okay! judisium is like graduation but hrm... a lot less complicated dari graduation kot. hehe. tadi ade meeting among the students yang amek of oral surgery II, when Doctor Aries congratulates all the students yang lulus, i dah cam berair air mate. happy sangat... !!!! oral surgery (clinic) agak stress actually... u diagnose other people's surgery, ekso, control treatments, assist minor operations and etc.

It is fun when you know what you are doing. If you blurr and ade patient depan you... you're dead!

Doctors from oral surgery sangat dikenali dengan ke-garangan mereka. they'll ask questions and expect you ni cam walking text book la. no mistakes atau tak..piak2... ade doctor sampai tampar mke student. waduh! But this semester,i finish my clinic in style. i'm in love with my results so far... Alhamdulillah!


to nad and ezy, happy holidays dah!
to all yang stil exam... gud luk! may d force b with you!


6 comments:

Yazid Husain said...

happy holiday

nurainmunderfahn. said...

omg.scarynye dgr klinik cm tu.

congratulation fr ya yudisium!

p/s: ktrg yudisium next sem. fuhhh.sgt scary.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

me 2 ain ----> hehe.tak la tak la scary manepun. biase jer.make sure otak u jangan blank je.hehe.. congrats yudisium gak ain!

Anonymous said...

bapak garang doctor kat sn?!

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

ahaha! tak smue cmtu la. hew2...

replay said...

hye,nak nyebok komen gak. congtas!