Tuesday, January 20, 2009

Afro-lady - i'm still mad at y0u.


WARNING : Amassive huge sums of emotions
-
I'm home! finally! I termimpi-mimpi nak bareng2 kat my katil, hug my bantal busuk, joke ngan my parents. Finally! I'm home!


THIS IS A DREAM COMES TRUE! NOT JOKING KEYH!
-
-
This post i nak curhat (curah hati). Have you guys ever marah anyone sangat2? actually i dah lame dah lupe about this one girl. Dulu she's my friend, ok2 not really close friends tapi kenal la. Let's call her Afro-lady je (nama samaran). Nak pendek kan cerite nape i marah sangat kat Afro-lady ni sebab die penah cube merampas ex-bf i 5 years ago. Sape tak marah if tibe-tibe orang yang kite kenal tibe2 kcau Bf kite. I bet semue will kot. Especially when she's his ex-gf...! Lagi2 lah fuh fuh meledak mendadak dangdut nak marah. And the ending to my love story? we broke up...terime kasih Afro-lady. Yang wat i lagi marah tu is... si Afro-lady ni da sibuk2 kacau my love life, bile dah dapat my guy... die bukan nak pun. Die tinggalkan je wat dunno. I was crushed that time. My Ex terpinga-pinga. kiri tak dapat kanan tak dapat. hahaha!
-
-
To all girls yang pernah ditinggalkan sebab pompuan len.... feel my pain!! Rase cam bodoh, hodoh and helpless. I lebih terime if he left me for work or for studies...pape pun la reason len selain another slut who came between us. Btol tak girls? So he left me for her. Pergi lah kammu.. I masa tu baru abes Matrikulasi. Dengan hati yang patah and offer letter berlimpah2 kat post box rumah i, I gave up on my life. The main reason why I terima to further my studies kat surabaya sebab i nak gi jauh-jauh dari orang-orang yang bengong tadi tu. May be if that afro-girl never come and kacau my life, may be i takkan buat dentistry kat Indon, i akan stay kat Malaysia je.haha! In a way, thank you afro-girl. tapi still i hate you perampas!
-
-
actually i dah lame dah lupe pasal die. After so many years,then suddenly her blog appeared. Ade tulis pasal my ex lagi tuh. Memang takde kaitan ngan my life hidup atau mati I,tapi it reminded me of my past. What she did to us, and tibe2 tringat the worst months of my life! Tibe2 i jadi marah balik. Perampas awak sangat jahat! cube kalau orang len yang amek kebahagiaan awak. Mesti tak best kan?kan? Awak tak pernah rase tu awak syok je sekse orang len je! Duh!

I lebih rele bile die da rampas ex i dulu, bek la die kapel je la trus ngan mamat tu. At least tak sia-sia i break. ahahahha! ade la nampak buah hasil gak.lol...
-
-
Present day,
-
Baru-baru ni i ade sumthing happened yang trigger me to be Filthy' mad at her. Bende kecik cetetot je tapi sebab melibatkan Afro-lady bende tu jadi bende besar. Biase la saya cuma pompuan biase je. Die pernah buat bukan2 kat kite dulu, bile melibat kan soal hati memang susah nak dimaafkan. My sayang (my bf now) cakap i tak matured langsung. Hehe. May be he sangat btol kot. May be apa yang dah happened kite patut buat pengalaman and berusaha supaya hal yang sama tak berlaku lagi. And best of all i think we should forgive orang yang pernah hurt us. Lagipun i'm freaking happy with Hilmi now and i'm pretty sure this time takkan ade orang ketiga lagi. Kui2.. ckup2 la tu.
-
-
Tapi seperti i cakap tadi soal hati memang susah nak dimaafkan. weng3... May be someday in the future when i hear her name i wont have rush of adrenaline, may be i'll have rush of melatonin instead. So, pape je about her makes me sleepy instead of angry. Let's pray that day will come a.s.a.p! Tapi for now, Afro-lady, i'm still mad at y0u!!
-

2 comments:

*SailorMira* said...

hahahhaha...the same things happend to me...guess they're from the same species...the 'afro' species....menci btooool~

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hail silor mira...
nad pinjam jap hail u...hrm..
hail hana gak la
(nanti die jeles)hehe