Tuesday, October 7, 2008

Sexual harrassments (Bodo la lu mamat... duh*!)


NURSE LAKI : mbak nur!!! salam lebaran.

DOC SIAL : maaf ya
ME : salam lebaran. maaf zahir batin doc (doc lelaki yang di censoredkn namenye). i rapat kan tangan i cam tangan buddah tengah salam, sebab xnk salam doc tu. (bkn muhrim la kate kn~)
DOC SIAL: lho..emangnya nggak boleh ya salam kayak biasa (knape tak boleh salam cam biase je?)
NURSE LAKI : ya iyalah. die lho nggak boleyh kn (rapat kn tangan also, reply my wishes)
DOC SIAL : kalau nggak bisa, jika aku begini bisa nggak?? (he pretends squeezing my breasts...i step ke blkg sket. tekejut gle...)
NURSE2 LAKI : (shock) hahahahha!

sangat malu. tapi ni la my story. bodo la indon. hesh* nape i pan
ggil die doc sial? sebab walau pun die da doctor now. tapi mentality die cam sial lagi.. so die la doc sial dalam kamus i. doc ni memang extra baik dengan i bile2 i keje kat his klinik. die sangat friendly.And i admire die jugak, sebab die pandai and "baik" tapi tak mungkin la laki baik dengan pompuan tanpa nak sumthing. sengal..bodo la lu mamat. duh!*

haritu i gi pasar ikan, pasar ikan tu malam hari. i gi ngan my friends. ramai2 la. 4 to 5 orang. sangat sesak the pasar ikan. kitarunk tak sedar, dalam diam2 we've been stalked by a stranger!! this guy ikot je kitarunk... die datang dekat and stat pushing his dirty self towards us. cm eiiiw... i cm eh.. i ketepi la.. ok la.. den die ikot... my frens pun kne gak. dirty stupid hands. cam nak ptong jer rase nye. mentang2 la in crowds berani la ek... bodo la indon. hesh*... then we sje je g kdai len. Deym MTF die ikot..i da cam GTH la u ugly head. pastu wen die sda, we sda... die ikot org len plak. i ksian la dat girl tpi i nk wt pe...duh... bodo la lu mamat. duh*!

and the scariest thing happened kat my own campus. i gtau you gurls la. NEVE EVE g toilet FKG awal2 pagi, time xde orang tu sorank2. mamat cuci toilet tu ialah indon yang galak sket (tuk i la...) die akan msuk toilet pompuan and stat mop lantai, esp kat pintu yang de org kat dlm. tak tau la die blaja ilmu fisik tak pasal reflection kn~.bodo la indon. hesh* memang terang2 akan nampak la. and pernah ade kejadian die buka pintu minah yang tak selesai project di kamar sulit tu lagi..gile kerk? pastu minta2 maaf...wat cam accident la. bodo la lu mamat. duh*!

8 comments:

replay said...

shikin do take care there! just kick their F***in balls la.

nurainmunderfahn. said...

sgt scary! xnk g toilet fkg pepagi.. huhu~

Yazid Husain said...

take care. hati-hati

[missmiracle] said...

errr...
doc tu nme apee..??
nk wat persediaan cepat2..
n mamat mop lantai tuu...ergghh..sepak kang...huuu

izzat said...

hye.take care kat sane.
laki ni boya siket kadang-kadang..
tak semua arr tapi.
sedar la awak tu pompuan..
hope these things tak happen lagi.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to replay ---> tanx
to ain ---> bawak kawan! jgn g sorank2!
to yazid---> tanx dude
to alyn---> tunggu u sem 7 la i gtau. haha..tak jumpe lagi kot.

nadhirah mohd shakri said...

euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!

OMFG! doc tu mmg sial la..ei.. agak2 la nk jd frendly pon..

aa~..yg org kt toilet tu lg saiko!!gile la..

and oh babe,i pernah je kt karmen,ade sorang mamat ni..he suddenly showed his not-so-handsome ****.daymn

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

uh..bkn smue ek mamat bdo, cme yang pervert tu je. benci2!

aah nad, doc tu sial.