Wednesday, October 8, 2008

My Tag

:+:+: my dream husband :+:+:
terima kasih nad dan smua orang yang dah tag me....(i tak berape ingat actually). sorry lambat, and sorry if ade hutang tag yang wat lagi tue.. kuang2...maaf zahir dan batin

actually the tag is to write about my dream guy@bf. tapi i tak nak la tulis la bout my dream guy@bf, sebab i think i've found him already. so tuka tjuk la... my dream hubby.. hehe

1. he mesti sayang me sampai forever and ever. even sampai umur 60+, we would still walk hand in hand. sebab i rase i want to hold his hands forever.
2. die mesti beriman of course
3. at least he ade keje yang tetap and menjamin and bagi me poket money selalu. kiki. and he kene pandai simpan duit* jangan bros je.penting nih!
4. handsome definitely(i sorank nampak die handsome pun lagi okay actually) and tak friendly sangat to other girls(saye sangat jeallous)
5. die mesti sangat penyabar, baik hati and tak short temper
6. tak smoke
7. good in bed. haha. eyh tak men je. die mesti sweet la at least
8. good with children
9. respect orang tue
10. tak kuat tipu* ni penting nih!
11. romantikus
12. tak jemu tengok i sampai forever. higs*
13. setia* of course!
14. understanding and boleyh blab ngan i for hours... days...
15. someone who told me, he wants to be with me not because of my money or physical apprearance, but for who i am

kesimpulannya, my dream hubby is the guy yang i will rase cam naik roller coaster je when he walks beside me.tu la. hrm...haha...

5 comments:

aliff said...

salam eid ashikyn..
jalan punye jalan..tjumpe lak blog ni..singgah jap..
rmi blog2 pompuan yg post about their dream husband or what-so-called "hubby"..actually i am always wondering why they called us men hubby..maybe you can give the answer.
btol..bkn mudah nak crk pasangan yg serasi..yg perfect dr sume sudut spt yg korg tulih..baik yg laki or pompuan..mmg ssh..tp itu xbermakna kite perlu lupekan tros impian kite kan..hanya kepada-Nya kita mangharap..pasal Die je yg tentukan segalanya..
pesan saya kat ashikyn..dan sume gadis2..dalam mencari pasangan..perlu ade sempadan yg perlu kite ikut..perlu ada guidance yg btol..perlu ade niat yg btol..sume tu..kalo kita letakkan islam as our way of life..islam sebagai cara idop kite..dgn berkat kalimah Allah dan Sunnah Rasul-Nya..Insyallah..impian korg dan saya juga akan dimakbulkan..

saya berpesan kepada diri saya dan juga pada saudara-saudari saIslam saya...

kerana keadaan sosial semasa kita semakin jauh menyimpang..semakin lupa ada batasan dan cara yang btol utk kita patuhi..

mintak maaf kalo tulisan saya ini meluatkan tekak ashikyn..

itu saja

13may said...

mcm memenuhi kriteria ajer nih :D

aliff said...

to 13may..
huhuh..xde la..byk kriteria dah kantoi...fail teruk..bole dismis dibuatnye..

to ashikyn..
awat xde post br?bz kot dak medic ni...

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to aliff --> mmg la based on Islam, tapi everyone ade deep dark hot desires. biase la tu. sebab tu la nme nye dream hub. kekee~

hubby tu ape beze nye suami? sme kn? languange je len.yek~lol.nak panggil cik ke, mas ke, bpaknye ke...hehe.yang penting bahagie.kn?kn?

replay said...

nampaknye dah lebih2 qualify ni. where do i sign up? ho-ho.