Tuesday, April 7, 2009

:+:+: KENAPAKAH??? :+:+:


Lunch tadi I duduk sebelah die...
Siapakah die? I sendiri tertanya2 sendiri...
Dari belakang macam handsome...
Dari tepi pown macam handsome...
macam ala2 Ello je...



Die pandang I...
I terasa pelik kenapa die asyik pandang je...
Tak pernah tengok gadis melayu ka?
Die terus melihat I makan... minum...
Tak selesa... I menunduk sahaja...
I tak pandang sangat muke die...
I try buat tak tau je...
Tapi I terdetik gak di hati I...
mungkin die ni pujangga impian ramai wanita...
Macam (Macam je) perfect...


Sambil menunduk... I baru sedar...
I ternampak sesuatu...
Aiseh!
(rase cam nak bertepuk dahi sekuat2 mungkin jer...)
panjang nye kuku cik abang...
wat gapo simpan kuku panjang2 nor??


Banyak kali dah I tengok orang lelaki simpan kuku jari pinky panjang2. Satu je kuku die yang panjang, yang len pendek. Nak buat ape pun I tak tau la. Sungguh la tak macho k!! Nampak cam pengotor sket. hehe... Still wondering untuk pe ek? Isk2... asal ha? kotor tau! kuku tu tumbuh memang untuk dipotong k.



pengajaran post ni : korunk tak yah la bele kuku panjang2... laki atau pun perempuan key. peace out!




LOL... ntah2 betol Ello duduk sebelah I tadi... Nk usha kuku Ello kat tv la pasni. If betol pinky die panjang maksud nye I bertepuk dahi 2 kali la harini... LOL...





5 comments:

kueh bakar said...

entah...watpe la simpan pjg2...

Y E R N ain said...

k.shikyn mkn kt ne tym ni??

jap2. ello tu sape? miahaha. gile x knl kn.

xske dorg membela kuku. espcly pacik2 or macik2 yg masak. sgt x hygiene.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to kueh --> ntah. gue sama sekali nggak ngerti..

to ain --> omg ain! cpt la usha ello.. he's so gorgeous. haha...

Yazid Husain said...

senang selak rambut

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

haha..bele kuku semate2 nak selak rambut? lol..