Wednesday, February 18, 2009

:+: Baby Talk :+:

Hye budak-budak zaman sekarang...








Drama queen sangat-sangat, padahal tak kene pown!

10 comments:

Y E R N ain said...

son-i luv u when u made me cookies..

mommy-oh, so u just luv me when i did cookies??

mommy-oh.ok.i luv u.

son-i luv u too. i try to.

ain- lol. ape la bdak nih.btuah btol.hahaha.

Adillah said...

haha..

betollah tak kene pun kaki adik die tu. Haha. Tibe-tibe je sakit. Ley jadi pelakon drama nih!

nadhirah mohd shakri said...

hahahahahahahhaa!!! omg lawak gile..smue lawak..

yang jake n justin,guess the song tu i kissed a girl kan?haha.lawak

dak pompuan tu btol2 ley jd plakon

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

jake n justin? ahaha...

yum2..

apisz said...

son-i luv u when u made me cookies..

mommy-oh, so u just luv me when i did cookies??

mommy-oh.ok.i luv u.

son-i luv u too. i try to.

apisz- lol. ape la bdak nih.btuah btol.hahaha.


(^_^)

apisz said...

Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

sHe pHa said...

hahaha.
lawak gile.
boleh pilih2 syg lak.
u should try search baby with lemon.
lg funny muke2 baby tergeget lemon.hehehe

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

to apisz ---> geli tapi saya sangat setuju. As a girl, irony nye. It works actually... seriously.

to shepha ---> lol. okeyh2!

Y E R N ain said...

k.shikyn~~ apisz tiru komen i. dasar llaki otak senget.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

Lol...