Sunday, November 16, 2008

ngok ngek


backup membe, die plak cakap bruk tentang kite...
-ngokngek la lu~

perlukan die too much, die plak push kite away..
-ngok ngek tol dol~

abg tu cakap saya terlalu gemok, mentang2 la awek die cam papan...
- ngok ngek

die la segala-galanya, tanpanya hidupku hancur kesepian...
ngok tol la...memalukan. sda la.

pompuan cantik, selalu kene jebak pastu kene tipu...
-ngok ngek bedol sebab dah lame pun pompuan tu tak mungkin tau, unless di kasitau

pompuan kurang cantik plak selalu kne kutuk...
-kjam ngek..belakang ke depan2 muke, die rase sakit stiap mase.

orang tu suke ngumpat orang lain...sana sini bawak cite
-ngok tol minah, bahu kiri die makin berat, patut lajalan tempang ke kiri

orang disana tak abes2 buat cerite tentang membe sendiri asal dapat attention...
-ngok ngek 1st class! dah tak de keje len ek?

die selalu buat saya nanges, tapi tak reti2 nak buat saya brenti...
-ngokngek!!!

pompuan jalang perampas rumah tangge orang tu suke tunjuk buah dade die...
- ngokngek la lu minah!

die cakap saya gila...orang lain percaya...
-ngok ngek.tapi orang gile nie tak pernah ngumpat org tak gile di sana, jadi sape yang gile sekarang ha?

orang yang akan hurt kite d most ialah orang yang kite paling sayang...
-ngek sangat2! jadi belajar la tidak menyayangi die sebanyak itu...

3 comments:

replay said...

hai..

i like this post. simple truth about life.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hehe..
most of them.. yeah!

Anonymous said...

pompuan perampas suke tunjuk dada deorang? wakaka...