Wednesday, February 2, 2011

BFF CONTEST


Fuhh... lame tak write post, asyik post quotes and poems je lately. Rase macam nak mendiam diri sekejap tu yang tak update sangat =D

Well, anyways, back to the topic... Sebulan lalu, my BEST FRIEND, BEST BEST IN THE WORLD ajak masuk contest ni. Name die BFF Contest by eight designs boutique. Name contest macam menarik... bila tengok prize dia lagi menarik!

Check it out!

wuu..duduk hotel 5star you... sorilah saya ni jakun mak kiah sket...


Mula2 rase contest ni macam pelik tapi cute, main "like2" plak... (tak tau plak sekarang tgh trend contest "like2" macam ni.hehe) Maklumlah ni mungkin kali pertama masuk contest seumur hidup... selama ni tgk contest je rase malasssnyeee.... bukan boleh menang pun... ramai sangat orang masuk..huhu...

Harini I buka contest ni, nak check updates votes... terbeliak mata rase berpinar-pinar tengok dah 713 likes. Alhamdulillah... betol ke ni... Thank you!! Rase nak PM setiap orang yang bagi like tu tapi tak mampu ramai sangat. Jadi komen je la "Thanks everybody =,)" Moga2 besok votes naik lagi, boleh lah gambar ni menang... dapat lah merase duduk Crown Plaza Mutiara Hotel yg 5 star tu. Nak tunggu Honey moon macam lame lagi je =p



kalau nampak gambar ni...rajin2 la klik "like" (sempat promote lagi...)

Special thanks to my darlinks yang sgt I rinduu - add, nad, min, arina, irah =)

Cara nak "like" picture:
1. "like" eight designs boutique (here)
2. like my picture (here)

x0x0!


3 comments:

iecka ♥ said...

wow ! dah 700++ k.ckyn ? goodluck ! way to go.! heehehe

gdiamy1 said...

wah masuk contest hope success.....

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

pika dah 900! nak pensannn...
thanks gdiamy1 =)