Wednesday, February 10, 2010

:+:+: B there in 5 :+:+:

Nilah ayat yang paling best dalam dunia for me. Selalu hari-hari yang boring macam ni, takde klinik, takde patient, takde cerita best kat tv, semua dvd dah tengok. Mati kutu kat rumah, bareng-bareng atas katil, tangan mesti gatal2 nak text Aki, "Hun,buat pe? tak keluar?" As a girl, konon-konon jual mahal, tak nak ajak keluar straight forward. hehe. If I text him camni dia dah faham2 lah I'm bored. Auto sensor die trus switch on. Beep* Beep* Dia mesti text me.

"Jap, I mandi,"
...
...
...
...
...
...
...
"B there in 5,"


Big Yeay!!

Tapi sekarang, I'm back home kat my house kat P.J. Kadang2 kalau sangap nak keluar, I tepon la teksi. Standard prosedure taxi company. Operator die mesti call balik

"Miss, taxi will be arriving in 5"
...
...
...
...
...
...
...
...
Ayat lebih kurang sme je, tapi rase tak yeay sangat.

Now, kite tengah mengalami LDR (long distance relationship). Aki kat negara bernama M.Kidul and I'm home kat P.J. Tibe2 terasa *Time difference* between us sangat la hebat. haha. Waktu I tidur ialah waktu dia terjage, dan waktu die tidur ialah waktu I'm awake. Aki bangun pukul 6 petang (WIB), dan I tidur around 9 malam (I memang tidur awal setiap hari sebab dah terbiase kene pergi klinik pagi2). We barely have time for each other, but it's okay. Rase macam *12 hours time difference je! Lol.
=)



=)


2 comments:

Blossoming Rose said...

shikyn, hurmm...malu lak nak tanye,
M. Kidul tu kt mane?!

*dulu mase time class geografi xblaja leklok :)

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hehe... Mojokidul kat Indoesia. Not a name of a country, it's suppose to be a joke. hehe. peace*